fredag 3 april 2009

Rykte in: Robin Jernström (Haninge Hockey)



Fjärde Bytet har ingen aning om hur väl förankrat detta är, men Svenska Fans uppger att Bajenfostrade och 22-årige forwarden Robin Jernström från Haninge Hockey är på ingång.
Haninge ramlade på onsdagskvällen ur ettan; 8-0-segern mot Skå räckte inte då Vallentuna tog poäng av Lidingö och säkrade avancemang.
Eliteprospects uppger att Jernström är center medan Haninges hemsida benämner honom som höger/vänster-ytter.
Robin bör rimligtvis tillföra massor, om ryktet stämmer och han skriver på. Han valdes till säsongens spelare i Haninge Hockey 07/08, och 08/09 spelade han vidare i division 1, mot lag som Väsby och Nyköping. Det blev 9+12 på 24 grundseriematcher och en tredjeplats i poängligan trots färre spelade matcher än de flesta andra i toppen.
Straffen ovan är hyfsat kylig, det är onekligen sånt man vill se i samband med rykten om spelare till Bajen...
Oavsett hur det blir med detta kan man ju också konstatera att nivån på spelarna det ryktas om är lika trevlig som Håkan Ferms uttalande om att han tror laget håller division 2-klass när det är dags, om allt går som det ska.

2 kommentarer:

  1. Borde inte Huddinge vara ett alternativ att locka folk ifrån nu också, då de åker ner i ettan? Kanske finns några som kan tänka sig en "nystart" längre ner i seriesystemet, tänker jag...

    SvaraRadera
  2. Borde det faktiskt kunna vara. Men som jag skrivit tidigare tycker jag att det finns en del som talar för att man väntar med att knyta till sig killar från ettan till 10/11... Nåväl, den som lever får se.

    SvaraRadera