fredag 27 mars 2009

Rykte in: Erik Johansson (Väsby IK)

Svenska Fans plockar återigen upp ett rykte från Bamsingarna, denna gång anges att 28-årige backen Erik Johansson är på väg tillbaka.
Zinkenfostrade kämpen Erik är ännu en av spelarna som krigade på för Hammarby Hockey under 2007/2008, och han var även framträdande vid sidan av isen där han verkligen gjorde allt han kunde för att med olika medel försöka hjälpa klubben. Väsby som gick till Allettan i vinter men där blev nästjumbo med 15 inspelade poäng på de 14 omgångarna.
Erik Johansson har gedigen allsvensk rutin med 150 matcher i näst högsta serien, och har förutom spel i Hammarby även återfunnits i Oskarshamns trupp.
Erik Johanssons personlighet lär vara av det äventyrliga och nyfikna hållet, då han inte bara provat på collegehockey i USA, utan även lirat i italienska ligan för Torino och i Asiens dito för Nordic Vikings - hemmahörande i Peking. Dags för det största äventyret hittills, månne?

2 kommentarer:

  1. hur ser träningarna ut då? hänger de äldre med

    SvaraRadera
  2. Att ha hängt med bra på match och träning är säkert en parameter när man funderar över vilka man förlänger med. Dock var jag imponerad av flera gubbar första säsongen, och hoppas framför allt att Bruno stannar - han håller definitivt en serie högre upp.

    SvaraRadera